Liesbeth 80 - 12 Singles

Op 12 december 2021 zou Liesbeth List 80 jaar zijn geworden. Omdat er in Liesbeth haar privé archief zo veel ongepubliceerd materiaal te vinden was, heeft dochter Elisah besloten om een jubileumjaar uit te roepen, met daarin veel releases van nieuw materiaal.
We zijn gestart met de uitgave van de cd "Paarlen van dauw", waarop Liesbeth live in het theater nummers van Jacques Brel zingt tussen 1967 en 2017. Deze cd is nog te koop in de shop op deze website.


Het jaar zal worden afgesloten met de 3-cd "Wereldreis" (in samenwerking met Universal), met daarop vele prachtige nummers die zijn gevonden in haar archief, al jaren in beheer van Paul Pestman
Het gaat een cd box worden met ongeveer 70 liederen, waarvan er 28 nog nooit eerder op cd zijn verschenen en 29 zelfs nog nooit eerder uitgebracht.
Het zijn o.a. vertalingen van bekende nummers (zelfs in het Spaans!), buitenlandse nummers, Nederlandse nummers die de plaat niet gehaald hebben en enkele duetten.

In de aanloop naar deze 3-cd "Wereldreis" komt er het gehele jaar door, elke maand een cd single uit met nummers van deze box. Deze (serie) cd singles zijn eveneens te bestellen via onze eigen webshop.    

 

Schermafbeelding 2021-11-15 om 20.41.14.png
Chanson pour un homme cover.jpg

Tu as le cœur qui change
December 2021

Chanson pour un homme
Januari 2022