Liesbeth 80 - Viering en CD presentatie

LIESBETH LIST

‘Voor Altijd’
 

Bijzondere afsluiting 80e geboortejaar

11 December 2022 | Theater de Breede Beek, Nijkerk
 

Als afsluiting van de activiteiten tijdens Liesbeth's 80e geboortejaar organiseert haar dochter Elisah een feestelijke bijeenkomst, waarbij wij stil staan bij het leven en werk van Liesbeth List.
 

Op 11 december 2022 is Theater de Breede Beek in Nijkerk de locatie voor deze exclusieve viering.

De middag start met een High Tea of High Wine in de sfeervolle theaterfoyer. De tafels zijn voor 4 personen, hierdoor kan het voorkomen dat u bij andere gasten komt te zitten.

Wij proosten deze middag samen op het bijzondere leven van Liesbeth en de afsluiting van haar 80 jarige jubileumjaar.

 

Na de lunch verplaatsen wij ons naar de theaterzaal waar op een groot scherm unieke beelden uit Liesbeth's rijke muziekverleden getoond worden. Veel van deze beelden zijn na de oorspronkelijke uitzending in de jaren 60 en 70 nooit meer te zien geweest.

 

Ook zal deze middag de nieuwe CD 'Liesbeth List – Voor altijd' worden gepresenteerd. Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan een bijzondere gast.

Op deze cd staan niet eerder uitgebrachte liederen, afkomstig uit het privéarchief van Liesbeth List. De cd wordt slechts in een gelimiteerde oplage uitgegeven.

 

Na afloop van het programma is er een informele bijeenkomst waar ook Elisah, Liesbeth's dochter, met haar familie aanwezig zal zijn en zullen er geselecteerde items van Liesbeth, zoals kleding en snuisterijen verkocht worden. Ook de nieuwe cd is hier verkrijgbaar.

 

Het 80e geboortejaar van Liesbeth List heeft meerdere bijzondere momenten gekend:
Er is onbekend werk uitgebracht op cd, afkomstig uit Liesbeth’s privéarchief. Er was de release van de cd "Paarlen van dauw", waarop Liesbeth live liederen van Jacques Brel vertolkt, de Koninklijke Nederlandse Munt sloeg een exclusieve herdenkingsmunt, gedurende het hele jaar werd op de 12e dag van de maand een cd-single gepresenteerd met daarop een niet eerder uitgebracht lied en op 17 juni onthulde kleindochter Lílah, samen met de commissaris van de koning in Friesland, Arno Brok,, op Vlieland het Liesbeth Listpad. Ter nagedachtenis aan Liesbeth werd tevens een door beeldhouwer Karel Zijlstra gemaakt kunstwerk van de zangeres langs het pad onthuld.

 

Programma 11 december 2022:

13:00 uur inloop
13:30 uur start lunch
15:15 uur start programma in de theaterzaal
16:15 uitreiking eerste exemplaar van de cd ‘Voor Altijd’ aan een bijzondere gast
16:30 – 18:00 Afsluitende bijeenkomst:

  • U krijgt de gelegenheid platen van Liesbeth af te spelen samen met Ria Nijhof. Ria is kunstenares en heeft samen met Lílah, de kleindochter van Liesbeth de urn gemaakt van Liesbeth. In de documentaire ‘Het slotapplaus voor mijn moeder Liesbeth List’ is te zien op welke wijze Ria graag platen draait. Deze middag doet ze dit samen met u. U bent van harte welkom om uw bijzondere platen en singles van Liesbeth mee te nemen.

  • Verkoop van snuisterijen en kleding van Liesbeth.

  • Verkoop van de nieuwste cd ‘Liesbeth List - Voor altijd’.

  • Ook is het mogelijk uw bijzondere items of kunstwerken mee te nemen en deze te tonen. Neem hiervoor van te voren contact met ons op via liesbethlist@icloud.com.

Tickets zijn exclusief verkrijgbaar via de website van het theater: www.streamsbreedebeek.nl

Let op! De High Tea en High Wine moeten apart aangevinkt worden bij het bestellen van de kaarten. Dit is onderdeel van de middag alleen moet los gereserveerd worden.