top of page

Retourneren 


Vanaf het moment van ontvangst heb je 14 dagen de tijd om je items te retourneren. Logischerwijs moet het product dat je wilt retourneren ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Zijn de 14 dagen voorbij? Dan is je aankoop definitief.  

Ik wil mijn bestelling ruilen of retourneren:
Ruilen of retourneren is natuurlijk geen probleem, mits: De producten die je wilt retourneren ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd zijn én mits deze binnen 14 dagen na de leveringsdatum worden geretourneerd.  
Voldoe je hier aan, volg dan deze stappen: Stuur ons, binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling, een mail via liesbethlist@icloud.com met jouw ruil- of retourverzoek. Zodra wij je retourzending hebben ontvangen, krijg je een bevestiging per mail. Afhankelijk van jouw vraag, ruilen we je item(s) zo snel mogelijk om of storten we het aankoopbedrag terug.    

Vergoeding
Bij het retourneren van (een gedeelte van) jouw bestelling, krijg jij je geld binnen 30 dagen na ontvangst van je retourzending teruggestort op je bankrekening. Wij vergoeden het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel. De verzendkosten voor de retour opdracht zijn voor jou als koper. Hebben wij een foutje gemaakt door een verkeerd item bij jou thuis te bezorgen, dan vergoeden wij uiteraard wel de retourkosten.  

De voorwaarden voor ruilen en retourneren: 

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

1. De zending dient voldoende gefrankeerd te zijn, anders wordt deze niet geaccepteerd en in ontvangst genomen.

2. De artikelen dienen compleet, ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking retour gestuurd te worden. 

3. Het artikel dient onbeschadigd te zijn en geen gebruikerssporen te vertonen.

4. Bij het retourneren van de artikelen dient (een kopie van) de factuur te worden bijgevoegd.

bottom of page